Designa egen ring

Hittar du inte en ring som passar din stil i vårt sortiment? Hos oss kan du designa din egen unika ring. Vi erbjuder personlig service under hela vägen för att du ska få den ringen du alltid har drömt om. Boka en personlig kosultation i vår butik, våra showroom eller online så hjälper vi dig. Vi utför även omarbetning på ringar där du kan återanvända gammalt guld och använda stenar till något nytt.

Specialbeställning

Designa egen ring

Vi gör ofta specialbeställningar av ringarna i våra kollektioner för att anpassa utifrån kundens val. Ibland vill man göra en liten ändring på en befintlig ringmodell. Kanske vill man göra den lite mer personlig eller anpassa ringen med någon detalj som känns viktigt. Eller för att anpassa och matcha med sin förlovningsring. Det går även bra att  vara med och designa sin ring från grunden. Oftast tar man då med sig inspirationsbilder från ringar man gillar – så tar vi det därifrån.  

Ringar och smycken

Omarbetning

Vi utför omarbetningar av smycken och ringar vilket betyder att man själv har materialet till sitt nya smycke. Kanske har du en diamant i en ring som du vill sätta i ett hängsmycke? Eller om du har guld som du vill använda till ett nytt smycke. Kontakta vår kundservice så hjälper vi dig gärna med detta.

Återvinn guld

Vi köper ditt guld

Ta gärna med eget guld som du har liggande i byrålådan om du ska besöka oss i våra showroom eller butik. Vi återvinner gärna ditt guld och det brukar bli en lönsam affär att använda i t.e.x. herringen där det går åt lite mer mängd guld. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Showroom, butik & online

Personlig konsultation

Vi hoppas att du har fått svar på dina frågor i valet av diamaneter, vigsel och förlovningsringar. Har du ytterligare frågor eller vill ha hjälp av våra diamantspecialiseter erbjuder vi kostnadsfri personlig konsultation. Du kan välja att träffa oss i vår butik i Falkenberg, i våra showrooms på Nääs Fabriker eller i Nya Hovås eller online.

BOKA Konsultation