Boka konsultation

Vi på Ernst Forssell är specialister på vigsel- och förlovningsringar. För att skapa rätt känsla och göra ert val av ring till en upplevelse erbjuder vi kostnadsfri personlig konsultation. Ni kan välja att träffa oss i vår butik i Falkenberg, i våra showrooms på Nääs Fabriker eller i Nya Hovås, båda i Göteborgsområdet eller om det passar bättre online.

BOKA KONSULTATION

POP-UP STOCKHOLM

Träffa oss magiska Bank Hotel på Arsenalsgatan 6 i Stockholm. Vi arrangerar löpande event och kommer snart öppna upp ett nytt tillfälle för vår pop-up. Vi erbjuder vår specialitet: Personlig konsultation i ert val av vigsel- och förlovningsringar. Vi lotsar er rätt i valet mellan naturliga diamanter och labbodlade diamanter.

Välj ringar från vår egen kollektion Ernst Forssell Collectées, bland våra noga utvalda varumärken eller designa tillsammans med oss.

Showroom och butik

I våra showrooms och i vår butik erbjuder vi vår specialitet: Personlig konsultation i ert val av förlovningsringar och vigselringar. Vi lotsar er rätt i valet mellan naturliga diamanter och labbodlade diamanter. Välj ut era drömringar samtidigt som ni avnjuter ett glas uppfriskande bubbel eller en god kopp kaffe!

Showroom Nääs Fabriker

Besök oss i en vacker och unik miljö på Nääs Fabriker, på Spinnerivägen 1, strax utanför Göteborg.

KONTAKTA OSS

Showroom Nya Hovås

I nya stadsdelen Nya Hovås, på Hovås Allé 12, strax söder om Göteborg kan du besöka oss i vårt senaste Showroom.

KONTAKTA OSS

Butik Falkenberg

På Storgatan 40 i Falkenberg kan ni besöka oss i vår butik.

KONTAKTA OSS