Boka konsultation

Vi på Ernst Forssell är specialister på vigsel- och förlovningsringar. För att skapa rätt känsla och göra ert val av ring till en upplevelse erbjuder vi kostnadsfri personlig konsultation. Ni kan välja att träffa oss i vår butik i Falkenberg, i våra showrooms på Nääs Fabriker eller i Nya Hovås, båda i Göteborgsområdet eller om det passar bättre online.

POP-UP STOCKHOLM
Träffa oss på magiska Bank Hotel i Stockholm. Utforska vår exklusiva ringkollektion från Ernst Forssell Collectées eller designa din drömring tillsammans med oss. Boka en kostnadsfri personlig konsultation, en konsultation vara i 60 min där du i lugn och ro kan ställa dina frågor samt få hjälp i valet av ring och diamant. Se alla bokningsbara tider för privata konsultationer nedanför.

BOKA KONSULTATION

Pop-up Stockholm

Träffa oss magiska Bank Hotel på Arsenalsgatan 6 i Stockholm. Vi arrangerar löpande event och kommer snart öppna upp ett nytt tillfälle för vår pop-up. Vi erbjuder vår specialitet: Personlig konsultation i ert val av vigsel- och förlovningsringar. Vi lotsar er rätt i valet mellan naturliga diamanter och labbodlade diamanter.

Välj ringar från vår egen kollektion Ernst Forssell Collectées, bland våra noga utvalda varumärken eller designa tillsammans med oss.

Vill du visa intresse för att träffa oss på Bank Hotel, skicka ett mail till stockholm@ernstforssell.se.

Showroom och butik

I våra showrooms och i vår butik erbjuder vi vår specialitet: Personlig konsultation i ert val av förlovningsringar och vigselringar. Vi lotsar er rätt i valet mellan naturliga diamanter och labbodlade diamanter. Välj ut era drömringar samtidigt som ni avnjuter ett glas uppfriskande bubbel eller en god kopp kaffe!

Showroom Nääs Fabriker

Besök oss i en vacker och unik miljö på Nääs Fabriker, på Spinnerivägen 1, strax utanför Göteborg.

KONTAKTA OSS

Showroom Nya Hovås

I nya stadsdelen Nya Hovås, på Hovås Allé 12, strax söder om Göteborg kan du besöka oss i vårt senaste Showroom.

KONTAKTA OSS

Butik Falkenberg

På Storgatan 40 i Falkenberg kan ni besöka oss i vår butik under våra öppettider.

KONTAKTA OSS