Fri storleksändring

Du är varmt välkommen att prova ut din storlek hos oss i något av våra showroom eller butik i samband med att du kommer på en personlig konsultation. Då kan du i lugn och ro testa ut din storlek utifrån den ringmodell du väljer och med ringmått anpassade efter den ring du väljer.

Har du inte möjlighet att komma till oss och vill beställa din ring i vår webbshop erbjuder vi istället 1st kostnadsfri storleksändring inom 30 dagar från att du fått din ring. Du kan också beställa hem ett enklare ringmått för att testa dig fram.

Ta kontakt med oss på order@ernstforssell.se innan du skickar din ring till oss så vi vet att vi har något att vänta från dig.

  Skicka spårbart och försäkrat till:
  Ernst Forssell AB
  Box 2063
  436 02 Hovås

  Du står själv för kostnaden för frakten, tur och retur. När storleksändringen är klar så kontaktar vi dig via mejl och då kan du beställa en returfraktsedel i vår webbshop så ordnar vi med spårbar och försäkrad försändelse tillbaka till dig. 

  Leveranstiden för storleksändring är ca 3 veckor

  Gäller det annan typ av storleksändring hjälper vi dig såklart gärna med det också.

  Hör av dig till oss på order@ernstforssell så får du offert på storleksändring. Priserna varierar beroende på vilken typ av ring du har.

  Fri gravyr

  Vid köp av ringar från Ernst Forssell Collectées och Schalins bjuder vi på gravyr.

  Gravyren ingår när du meddelar oss den i samband med att du lägger din beställning.

  Det går också bra att gravera i efterhand. Priset för gravyr är då 390 kr per ring + frakt.