Egen design

Skräddarsy efter dina önskemål

Önskar du mer av våra befintliga ringar? Alla ringar i vår kollektion går att skräddarsy utefter dina önskemål. Du kanske önskar en annan storlek på diamanten, en smalare och rundare ringskena eller vill lägga till sidostenar? Oavsett om du vill lägga till eller ändra en detalj för att göra ringen mer personlig eller för att anpassa den till att matcha din nuvarande förlovningsring så hjälper vi dig ta fram den ringen du alltid drömt om.

KONTAKTA OSS

Hör av dig till oss via email order@ernstforssell.se eller boka en personlig och kostnadsfri konsultation online eller i ett av våra showroom, så skapar vi något unikt tillsammans. 

BOKA EN KONSULTATION

FÖRSLAG PÅ ÄNDRINGAR SOM GÅR ATT GÖRA:

ÄNDRA DIAMANTENS STORLEK
Det går att få vilken carat du vill i din diamant.

ÄNDRA RINGSKENA
Ringskenan går att ändra om du exempelvis önskar en annan form som rund eller rak, eller om du vill justera höjden och bredden på ringen för att exempelvis matcha proportionerna på en annan ring.

ÄNDRA METALL
Vårt standardutförande är rödguld och vitguld samt platina i de släta ringarna, men önskar du gulguld eller roseguld går det givetvis bra.

LÄGGA TILL SIDOSTENAR
Du kan lägga till sidostenar på alla våra solitärringar, men även ta bort sidostenar om så önskas 

LÄGGA TILL/TA BORT STENAR PÅ ALLIANSRING
Det går att lägga till ytterligare diamanter på en alliansring om du önskar att exempelvis 3/4 delar av ringen, alternativt hela ringen, ska täckas av diamanter. Det går givetvis också att ta bort stenar på en alliansring om du så önskar.

GÖRA OM EN ENSTENSRING TILL EN TRESTENSRING
Det går att om alla våra enstensringar till en trestensring om det så önskas. Ett bra exempel är bilden till vänster där vår enstensring Adele har tillverkats som en trestensring efter önskemål från kund.