Jobba med oss

Vårt företag

Ernst Forssell är ett växande företag inom smyckesbranschen med butik i Falkenberg och anor från 1887. Sedan 2015 drivs företaget av tredje generationen och finns nu även med två showroom i Göteborg (Nääs Fabriker och Nya Hovås) samt online.

Våra värdeord

Våra värdeord är Upplevelse, Innovativa, Utvalt och Hållbart som speglar vårt sätt att arbeta, vår arbetskultur och relationen till våra kunder.

LEDIGA JOBB

Vi söker butikssäljare till vår butik i Falkenberg

Ernst Forssell AB är ett växande företag inom smyckesbranschen med butik i Falkenberg och anor från 1887. Sedan 2015 drivs företaget av tredje generationen och har utökats med två showroom i Göteborg (Nääs Fabriker och Nya Hovås), har återkommande pop-up i Stockholm samt försäljning online.

Brinner du för försäljning, service, stil & design! Nu har vi en ledig tjänst som butikssäljare i vår butik på Storgatan 40 i Falkenberg!

Vi söker dig som är driven, har passion för sälj och service och vill skapa nöjda kunder som alltid känner sig välkomna!

Vi vill att du är en social och kommunikativ person, är flexibel och serviceinriktad med fokus på att uppnå satta försäljningsmål. Gillar variationen och bredden som det innebär att arbeta hos oss med både butik, webbshop, reparation och nytillverkning av smycken.

Vi ser att du har tidigare erfarenhet från butik och försäljning, gärna personlig försäljning där du har erfarenhet från att hjälpa kunder hitta vad de söker. Hos oss kan det innebära att hitta den perfekta presenten, örhängena som sätter looken eller drömringen till förlovningen!

Tjänsten är ett extra jobb under sommaren med varierande tider och timmar.

Tjänsten är ledig omgående och intervjuer sker löpande, så tveka inte att höra av dig med din ansökan till annie@ernstforssell.se.

Ansök senast fredag den 30/4. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Spontansökan

Känner du att du skulle passa hos oss, men att vi inte har några annonser ute som stämmer in på din profil? Skicka gärna in en spontanansökning.

Spontanansökan

Praktikplats

Är du intresserad av att göra praktik hos oss är du varmt välkommen att skicka en ansökan. Skicka gärna vilken avdelning du vill göra en praktikplats hos, vilken tidsperiod, ditt personliga brev och CV.

Ansök om praktikplats