Jobba med oss

Vårt företag

Ernst Forssell är ett växande företag inom smyckesbranschen med butik i Falkenberg och anor från 1887. Sedan 2015 drivs företaget av tredje generationen och finns nu även med två showroom i Göteborg (Nääs Fabriker och Nya Hovås) samt online.

Våra värdeord

Våra värdeord är Upplevelse, Innovativa, Utvalt och Hållbart som speglar vårt sätt att arbeta, vår arbetskultur och relationen till våra kunder.

LEDIGA JOBB

Vi söker platschef/ansvarig till vår butik i Falkenberg

Nu har vi en riktigt spännande tjänst tillgänglig i vår butik på Storgatan 40 i Falkenberg!

Vi söker dig som är driven, gillar utveckling, har passion för sälj & service och vill skapa kundupplevelser!

Vi vill att du är en social och kommunikativ person som tycker om att nätverka. Du är affärsmässig, trygg och en god lagspelare. Tillsammans ska vi nå nästa nivå på resan i att vara en aktör som matchar både dagens och morgondagens kunder. Precis som oss gillar du att vara innovativ kring butiksdrift och upplevelse.

Självklart vill vi att du har en passion för stil och design, gillar smycken och har ett intresse för mode och trender – även ur ett hållbart perspektiv.

Tjänsten innebär framför allt kundkontakt som säljare i butiken men också kommunikation internt och externt. Det är därför meriterande om du har tidigare erfarenhet från ledarskap med ett coachande förhållningsätt, och har vana att jobba strukturerat (planera, genomföra, följa upp). I din roll behöver du gilla att jobba både självständigt och i team, och du måste ha erfarenhet av försäljning.

Det är självklart att du har god datavana och gärna erfarenhet från att ha arbetat i olika affärssystem, t ex Shopify, Specter, Sitoo och Fortnox.

Tjänsten innebär ansvar för den dagliga driften, bemanning, mål och budget.

Det är plus om du har någon form av eftergymnasial utbildning. Kanske har du gått en butiksledarutbildning, en utbildning inom e-commerce eller för oss annan relevant utbildning.

Ibland söker vi bara rätt person. Man kanske inte har erfarenheten eller utbildningen i alla delar, men man har en stark drivkraft i kombination med uthållighet och ett nyfiket sinne, med en tro på sig själv, produkten och företaget och då kan det väga minst lika tungt.

Intervjuer sker löpande, så tveka inte att höra av dig med din ansökan snarast, dock senast 5/2, till alexandra@ernstforssell.se.

 

Spontansökan

Känner du att du skulle passa hos oss, men att vi inte har några annonser ute som stämmer in på din profil? Skicka gärna in en spontanansökning.

Spontanansökan

Praktikplats

Är du intresserad av att göra praktik hos oss är du varmt välkommen att skicka en ansökan. Skicka gärna vilken avdelning du vill göra en praktikplats hos, vilken tidsperiod, ditt personliga brev och CV.

Ansök om praktikplats