Jobba med oss

Vårt företag

Ernst Forssell är ett växande företag inom smyckesbranschen med butik i Falkenberg och anor från 1887. Sedan 2015 drivs företaget av tredje generationen och finns nu även med två showroom i Göteborg (Nääs Fabriker och Nya Hovås) samt online.

Våra värdeord

Våra värdeord är Upplevelse, Innovativa, Utvalt och Hållbart som speglar vårt sätt att arbeta, vår arbetskultur och relationen till våra kunder.

LEDIGA JOBB

Ernst Forssell Collectées - Göteborg

Sälj/marknadskomminikatör

Ernst Forssell AB (Ernst Forssell Collectées) är ett växande företag i smyckeshandeln med fokus på en modern design av diamantringar för förlovning och vigsel.  Showroom finns i Göteborg, Stockholm och Falkenberg samt e-handel. Ledord är att vara Innovativa i branschen samt arbeta med kvalitet och hållbarhet och har stor passion för design och kundupplevelse.

Vi söker nu en person till vårt sälj- och marknadsteam för att stärka och utveckla företagets varumärkes- och kommunikationsplattformar och tillsammans med olika marknadsaktiviteter öka varumärkeskännedomen och försäljningen.

I den här rollen har du också säljmöten och konsultationer med våra härliga kunder samt räknar på offerter och är med och hjälper kunden hitta sin drömring i våra showrooms och online. Du behöver inte ha kännedom i vår produkt (diamantringar) sedan tidigare det utbildar vi dig i. Du behöver såklart ha passion för service och sälj och ha ett sinne för affärer.

Vi ser att du har både erfarenhet och utbildning inom kommunikation och marknadsföring då du kommer arbeta med vår marknadsplan och till stor del vara drivande i denna. Du behöver kunna arbeta både självständigt och team och vara bra på att planera, genomföra och följa upp och analysera resultatet av marknadsinsatserna. Du arbetar med våra sociala medieplattformar och behöver ha en stor förståelse för kommunikation via dem. Du planerar, skapar strategier och content (även själv vara framför kameran) samt har en förståelse för inbound marketing.

Vi ser att du är en driven, social och resultatinriktad person som gillar att jobba både självständigt och i team. Du är lösningsorienterad, flexibel och är med och bidrar till vår positiva energi i teamet.

Du har en känsla för design, mode, färg och form, är kunnig inom foto och bildhantering och kan förmedla vår känsla genom bilderna.

Vi arbetar bl a med Shopify och med Microsofts- samt Adobes programsviter.

Vi är i en rolig och expansiv fas i vår resa där du kommer vara en viktig del och ha ett varierande jobb. Då vi är ett växande bolag finns även möjlighet att utvecklas i roller inom företaget.

Då vi finns på flera platser behöver du ha körkort och tillgång till bil.

För närvarande är arbetsplatsen Hovås/Nääs Fabriker (Göteborgs området) och till viss del i Stockholm.

Tjänsten är ett föräldrar vikariat på 100%, och kväll och helgarbete ingår.

Skicka din ansökan till alexandra@ernstforssell.se senast 17/3 2024. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Säljare med spetskompetens

Vi söker nu en person till vårt säljteam i våra showrooms där du träffar våra härliga kunder i säljmöten och vid bokade konsultationer samt online och via SoMe.

I rollen hjälper du kunden hitta sin drömring. Du behöver inte ha kännedom i vår produkt (diamantringar) sedan tidigare, det utbildar vi dig i. Du behöver såklart ha passion för service och sälj och ha ett sinne för affärer. Du räknar på samt följer upp offerter.

Vi ser att du har relevant erfarenhet från service och försäljning sedan tidigare och att du är en

driven, social och resultatinriktad person. Du är en god kommunikatör som gillar att jobba både självständigt och i team. Du är trygg i dig själv, lösningsorienterad, lojal och flexibel och är med och bidrar till vår positiva energi i teamet. 

Vi ser också att du har en spetskompetens inom något av områdena nedan (eller håller på att utbilda dig till något av det):

Online Merchandiser, foto/media/bildhantering, SEO, Google ads, Content Creator, SoMe (samt trivs framför kameran). Arbetet i våra showrooms innebär direkt försäljning i kundmöten men du är också en del av marknadsteamet och vårt växande varumärke.

Vi är i en rolig och expansiv fas i vår resa där du kommer vara en viktig del och ha ett varierande jobb. Då vi är ett växande bolag finns även möjlighet att utvecklas i roller inom företaget.

Då vi finns på flera platser behöver du ha körkort och tillgång till bil.

För närvarande är arbetsplatsen Hovås/Nääs Fabriker (Göteborgs området).

Tjänsten är en visstidsanställning på deltid, och är möjlig att kombinera med studier då detta arbete även innebär eftermiddag/kväll och helg. Exakt omfattning kommer vi fram till under processens gång.

Skicka din ansökan till alexandra@ernstforssell.se senast 17/3 2024. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Spontansökan

Känner du att du skulle passa hos oss, men att vi inte har några annonser ute som stämmer in på din profil? Skicka gärna in en spontanansökning.

Spontanansökan

Praktikplats

Är du intresserad av att göra praktik hos oss är du varmt välkommen att skicka en ansökan. Skicka gärna vilken avdelning du vill göra en praktikplats hos, vilken tidsperiod, ditt personliga brev och CV.

Ansök om praktikplats